Loading...
kaylee

Over mij

Kaylee Hovemann

Na het afronden van de opleiding productie aan de Nederlandse Filmacademie in 2017, wist ik het zeker, dit was de richting die ik op wilde gaan. Mijn interesse in de uitvoerende kant van productie van films en commercials is door deze opleiding alleen maar gaan groeien, mede doordat ik stages heb gelopen bij productiebedrijven NewBeTV, Dutch Mountain Film en TheBoardRoom.

Na de Filmacademie kon ik direct aan de slag als productiemanager bij mijn oude stageadres Dutch Mountain Film, waar ik aan een aantal mooie projecten heb mogen werken.

In 2019 begon ik als Producer bij reclamebureau TBWA/Neboko. Daar heb ik mijn ervaring ruim kunnen uitbreiden in de commerciële wereld. Bij TBWA heb ik als bureau producer gewerkt met grote productiemaatschappijen, maar heb ik ook zelfstandig commercials kunnen produceren, via de in-house productiemaatschappij Vidiboko.

Na 4 jaar in dienst te zijn geweest bij TBWA, heb ik ervoor gekozen om als freelance producer verder te gaan, om mijn focus te kunnen leggen op commercieel en (speel)film werk aan de kant van productiemaatschappijen.

Op deze site is er een combinatie van werkt te zien tijdens de periode van de Filmacademie (in studietijd en vrije tijd) en de tijd na deze opleiding.