Loading...

Over mij

Kaylee Hovemann


Na een eenjarige productie-cursus op de Nederlandse Filmacademie te hebben gevolgd en bij een aantal eindexamenfilms te hebben geassisteerd, wist ik het zeker, dit was de richting die ik op wilde gaan. Na afronding van de cursus werd ik toegelaten tot de Nederlandse Filmacademie aan de vakrichting Productie.

Tijdens mijn studie heb ik stages gelopen bij de productiebedrijven NewBe, Dutch Mountain Film en het commercial bedrijf TheBoardRoom. Mijn interesses in de uitvoerende kant van het productieproces groeide zodanig dat ik naast mijn opleiding nog verschillende korte films heb geproduceerd. Ook heb ik tijdens mijn studie, samen met een andere student van de vakrichting Productie, het productiebedrijf Wild Producties opgericht waarmee wij in 2015 de korte film Vloed hebben geproduceerd, die een nominatie voor een Gouden Kalf heeft gekregen. 

In 2017 ben ik afgestudeerd aan de vakrichting productie met drie eindexamenfilms en twee commercials. Na mijn studie heb ik als productieleider gewerkt aan verschillende fictie films en documentaires bij Dutch Mountain Film. Nu ga ik graag nieuwe uitdagingen aan om uiteindelijk door te kunnen groeien tot uitvoerend producent.